Team

Diederik-vd-Biggelaar-Mandaat

Diederik vd Biggelaar:

Diederik startte zijn ondernemersloopbaan al in zijn studententijd als medeoprichter van studentendiscotheek Dansen bij Jansen. Daarna volgde de stap naar internationaal ondernemerschap en werkte hij lange tijd bij Heineken. Zowel in de horecadivisie als bij internationaal. Zijn carrière bij Heineken sloot hij af als directeur export Europa en Japan.
Na zijn werkzaamheden bij Heineken volgden functies als groepsdirecteur bij Samas, algemeen directeur van De Boer Tenten, directeur/eigenaar van Perfecta, medeoprichter van iKi Bier, vennoot bij Custom Management en nu alweer 9 jaar mede eigenaar van Mandaat.


investments@mandaat.nl
+31653948895

Allard-Borleffs-Mandaat

Allard Borleffs

Na afronden studies Mijnbouwkunde & Petroleumwinning aan de TU Delft en Bedrijfseconomie aan Erasmus Rotterdam heeft Allard enige tijd ervaring opgedaan bij IMCG, een fusie & overname adviesbureau. Vervolgens heeft Allard in diverse (financiële) management fucties gewerkt bij Reed Elsevier en Heineken om sinds 2001 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Allard participeert bij voorkeur mee in bedrijven waar veel te doen is; hetzij turnaround hetzij start up.


investments@mandaat.nl
+31653886040

Wytse-Bouma-Mandaat

Wytse Bouma

Wytse werkte ruim 10 jaar voor PostNL in diverse functies o.a. als M&A manager en financieel directeur van een businessunit voordat hij overstapte naar Private Equity. Hij werkte als (senior) investment manager bij Parcom Capital en was managing director van Fortis Private Equity. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van business development en corporate finance. Daarnaast participeert hij in een aantal kleinere bedrijven en ondersteunt hij enkele ondernemingen als commissaris. Wytse is sinds januari 2018 betrokken bij Mandaat Investments


investments@mandaat.nl
+31612767414

Mandaat Investments

Mandaat

Investeren op de Mandaat manier!